Magamról

Saját fotó
Főiskolai, majd egyetemi diplomamunkáimtól kezdve világ életemben, adatok, adatbázisok, adattárházak (leginkább Oracle) környékén mozogtam. Mostanság adattárházasként, adatbányászként élem napjaimat.

2010. október 20., szerda

A blog határozatlan időre bezár

Semmi baj nincs velem/körülöttem, csak annyi történt, hogy túlságosan igénybevesz az a munka, amit most csinálok.   

A szomorú helyzet az, hogy rengeteg anyagom gyűlt össze az elmúlt hetekben, hónapokban, jó is lenne őket valamilyen formában publikálni, legalább az eddigi gyors, kevéssé strukturált meg szedett-vedett formában, de még ez se fér bele az életembe.

Ráadásul e blog életében most már itt lenne az ideje egy magasabb szintre lépésnek (tag-elés, blog-beregisztrálás fontosabb helyekre, kevesebb hibázás, sokkal-sokkal precizebb és összeszedettebb fogalmazás, áttekinthetőbb strukturálás, hosszabb posztok részekre szabdalása meg társai), ami viszont sokkal több időt követelne magának.

Az egész blog-dolog mostanra érte el eredeti célkitűzését, ami az volt, hogy legyen kedvem blogolni, barátkozzak meg a blogformával. Nem volt könnyű, de végül megtörtént. Itt lenne az ideje most már rátérni egy (jóval) minőségibb útra.


Talán egyszer a jövőben.

PS: Addig is, az Adatbányászat nagy kihívásai posztot, ha tudom apránként bővítem, finomítgatom.Így hogy már sok minden együtt van ott, jóval könnyebben jönnek elő feledésben lévő emlékeim is. Még az sem kizárt, hogy egy strukturálást is viszek a dologba. :o)

1 megjegyzés:

  1. Remélem nem végleg :)
    Jó, és sikeres munkát, és várunk vissza melőbb :)))

    VálaszTörlés