Magamról

Saját fotó
Főiskolai, majd egyetemi diplomamunkáimtól kezdve világ életemben, adatok, adatbázisok, adattárházak (leginkább Oracle) környékén mozogtam. Mostanság adattárházasként, adatbányászként élem napjaimat.

2016. június 15., szerda

Englishbox: felmérő tesztek (kezdő, közép- és felsőhaladóknak)

.
Englishbox - Felmérő tesztek

Ma poénból, nulla rátanulással, ebéd előtt megcsináltam a 3x40 kérdéses tesztet, elsősorban azért, mert ilyen típusút (magyar mondatok fordítási alternatívái) még sosem csináltam (és nagyon megtetszett a műfaja), pedig mindig is szerettem a teszteket, sokat is csináltam játékból.

Mivel laikus vagyok fogalmam sincs, mennyire jó/erős a teszt, mennyire mér, valóban elmegy-e a felsőhaladóig, mennyire gáz az eredményem. (38+37+25 találatom volt).
Volt olyan, hogy melléböktem véletlenül (1 db)
Volt olyan kérdés, ráadásul kezdő, amit még most értek, hogy lehet jól megválaszolni.
Az alábbi az én buta agyamnak ez kitölthetetlennek néz ki.
Szívesen venném, ha valaki felvilágosítana.

Van viszont olyan hiba, amit én NEM tudok elfogadni egy nyelvtanító programtól (főleg, ha visszatérő). ;)

2 megjegyzés:

  1. 6. kérdés: Ha az 1. válasz helyes, a 2. is szükségszerűen az, és viszont. A két opció között csak a his-her (ő férfi vagy nő) különbség van meg. Tehát a rendszer szükségszerűen a 3. választ kell hogy elfogadja egyedül helyesnek. Ehhez tényleg elég egy kezdő tudás. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig én is eljutottam. Viszont a kiértékelési megoldási kulcs szerint a 2-es a megoldás. Nyilván nem foglalkoztam volna a kérdéssel, ha a 3-as lenne a jó. ;)

      Törlés